Wat zijn de tarieven van Tinca Tinca Boxing?

Doe de lidmaatschapstest:

Passend programma

Bij Tinca Tinca Boxing krijg je een passend programma dat aansluit op jouw voorkeuren en wensen. De tarieven variëren van € 25  tot € 42,50 per maand voor het meest complete programma. Doe de online lidmaatschapstest en ontdek welk programma het beste bij jou past. Vul je gegevens in, klik op verzenden en vul 6 korte meerkeuze vragen in.

Jouw voordelen bij Tinca Tinca Boxing in IJmuiden

Persoonlijke begeleiding

Jouw fitness doelen en wensen hebben onze hoogste prioriteit. Daarom staat ons professionele team van trainers altijd voor je klaar met persoonlijke en individuele ondersteuning.

Persoonlijke aanbieding

Voordat je lid wordt, ontvang je een aanbieding die precies is afgestemd op jouw wensen en doelen.

Uitgebreid aanbod

Het aanbod van Tinca Tinca Boxing Gym omvat: Fitness, Boksen, Groepslessen en bedrijfsclinics.

Vertrouwde omgeving

Bij Tinca Tinca Boxing Gym in Ijmuiden train je in een persoonlijke en vertrouwde omgeving. Al meer dan 10 jaar helpen we mensen om gezonder en fitter te leven.

Wat onze leden zeggen

”de lessen bij Tinca zijn uitdagend, variërend en gezellig, waardoor je altijd uitgedaagd wordt. Chris en zijn team weten mij altijd spierpijn te bezorgen maar ook een grote glimlach :-)).”

-Joy

”Ik ben heel blij dat er een boksschool is in IJmuiden zowel voor mij als de jeugd. Ik kan me hier elke dag uitleven op de bokszak. Ik kan elke dag trainen. Het is fantastisch dat ik dit nog elke dag kan doen.”

-Theo

“Voor iemand die niet van sporten hield, hou ik het toch al ruim 2 jaar bij Tinca Tinca vol! Gevarieerde en leuke lessen waarbij je wordt uitgedaagd om steeds meer uit je training te halen.”

-Nikki

Hoe het werkt

Zodra we je antwoorden hebben ontvangen bellen we je om samen een persoonlijke kennismaking in te plannen. Tijdens die kennismaking kun je rustig sfeer proeven, terwijl we jouw wensen en de best passende programma’s doornemen.

Daarna bepaal je zelf of je er vertrouwen in hebt dat wij jou verantwoord kunnen helpen starten met je gezondere, fittere leefstijl. Net als de vele mensen voor jou.

Vul je gegevens in en klik op ‘Verzenden’. We nemen binnen 1 werkdag persoonlijk contact op. Welkom bij Tinca Tinca Boxing!

Stel niet langer uit en zet de 1e stap van je fittere, gezondere en slankere leefstijl!

Maak kennis met Tinca Tinca Boxing en ontdek welk programma het beste past bij jouw wensen en behoeften.

Meestgestelde vragen (en antwoorden!) over de Tinca Tinca Boxing lidmaatschapstest

Zijn er kosten aan verbonden?

Hoe gaat het na het invullen?

Kan ik na de start nog van programma wisselen?

 Het aanbod van Tinca Tinca Boxing omvat alles van Boksen tot Bedrijfsclinics

Een lidmaatschap gericht op jouw persoonlijke doelen. Ja, dat kan met Tinca Tinca Boxing Gym! Met het uitgebreide aanbod zijn wij al meer dan 10 jaar dé specialist voor Boksen, Fitness en verschillende groepslessen. Het omvat de volgende diensten: Boksen, Krav Maga, Bedrijfsclinics en meer. Met de Gratis Proefles maak je nu kennis maken met sporten bij Tinca Tinca Boxing Gym. We zijn er zeker van dat we jou ook kunnen helpen om je individuele doelen te bereiken.